fbpx
Oldal kiválasztása

Fogszabályozás részletre – gyermek vagy felnőtt kezelés esetén is

A tükörbe nézve egyértelmű, hogy Önnek vagy gyermekének szüksége lenne fogszabályozásra, de szeretné előre látni a kezelés és a teljes folyamat végösszegét?

Gondolt-e már a fogszabályozásra, mint befektetésre, mely a megnyerőbb mosoly kialakításával az önbizalom növekedésével, a felszabadult mosolygás által biztosan megtérül?

Rendelőnkben sokéves tapasztalattal kidolgoztunk egy olyan módszert, mely a minőségi fogszabályozás eredménye mellett anyagilag is tervezhető és nem megterhelő kezelést jelent –  a minőségi kezelés mellé egy előre lefixált, rugalmas fizetési konstrukciót ajánlunk:

Gyermek és felnőtt fogszabályozás részletre

A fogszabályozás folyamata a szájvizsgálat és a röntgenfelvételek, fotók elemzése során nagyjából – az egyéni tényezőktől függően pár hónapos eltéréssel – megjósolható. Miután a fogszabályozó szakorvos, Dr. Kis-Márton Huba meghatározza a kezelés irányát és időtartamát, lehetőség van arra, hogy a fogszabályozást  anyagilag is megtervezzük és ez alapján Ön dönthet a részletfizetésről!

Mit tartalmaz a részletre történő fogszabályozás?

A részletfizetéses fogszabályozás magára a fogszabályozás folyamatára vonatkozik, a készülék(ek)kel együtt.

Tehát tartalmazza:

  • a készüléket alsó és/vagy felső fogívre,
  • az állítások díját
  • az esetleges éjszakai készülék díját,
  • és a retenciót

Nem tartalmazza:

  • az egyéb szükséges kezelések díját, mint például fogtömés, foghúzás, egyéb kezelések
  • az esztétikai helyreállító kezeléseket
  • a fogkőeltávolítást

Ezeket hagyományos módon, a kezelés elvégzését követően szükséges rendezni.

A részletfizetés lehetőségét bármilyen eltérés során biztosítjuk, kortól függetlenül:

 

Még több előtte-utána kép!

Hogyan történik a részletre történő fogszabályozás?

A vizsgálat során első körben a fogazati eltérés kezelésének leghatékonyabb lehetséges módját igyekszünk megtalálni. Miután tehát meghatároztuk a kezelés típusát és időtartamát, Huba doktor elkészíti a kezelési tervet, ami a végösszeget tartalmazza. Ez a végösszeg tervezhető és nem változik!

A fogszabályozó típusa részletfizetés során lehet fém vagy porcelán, páciensünk igénye és a harapási szituáció alapján.

Célunk az, hogy partnerként, a fogszabályozása iránt elkötelezett páciensünkkel, eredményes, szép és jól funkcionáló harapást alkossunk!

Ha érdeklődik a részletfizetésre történő fogszabályozás iránt, kérjük, az alábbi elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fogszabályozó szakorvosok:

Dr. Visnyai Krisztina

„Folyamatosan próbálom tudásomat up-to-date tartani, hogy pácienseimnek a lehető legjobb ellátást nyújthassam. Gyermekek és felnőttek kezelésével foglalkozom. Célom, hogy páciensemmel együttműködve alkossuk meg számára a szebb és szabályosabb mosolyt.”

A doktornőről bővebben… 

Dr. Kis-Márton Huba

„Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk.”

A doktor úrról bővebben… 

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.  

Gyermekek és felnőttek fogszabályozásában 12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.

Amennyiben fogszabályozás iránt érdeklődik, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.