fbpx
Oldal kiválasztása

Koronavírus miatti intézkedéseink – Art of Smile Fogászat Budapest, 2. kerület

 

FRISSÍTÉS 2020.05.05:

FOLYTATÓDIK A RENDELÉS! ?

Jó hírünk van: az EMMI május 4-i rendelete és fogászati kezelésekre vonatkozó eljárásrendje alapján folytatjuk a rendeléseket!
Meglévő pácienseinket elkezdtük visszahívni a folyamatban lévő kezeléssel kapcsolatban.

Ha esetleg még nem hívtuk Önt és aktuális lenne a kezelés, kérjük, hogy csörgessen meg minket a ? +36 30 885 4673 telefonszámon!

Azonban a koronavírus járvány nem ért véget, ezért pácienseink és munkatársaink egészségének érdekében az alábbiakra kérjük az időpontra érkezőket:

– Kérjük, hogy pontosan érkezzen az időpontra, hogy elkerüljük a nagyobb tömeg kialakulását a váróban. Mi is törekszünk arra, hogy pontosan kezdődhessenek a kezelések.

– Kérjük, hogy nagykorú páciensünk maszkban, kísérő nélkül érkezzen a kezelésre.

– Kérjük a gyermekkel érkezőket, hogy csak egy kísérő érkezzen a rendelőbe, szintén a tömeg kialakulásának elkerülése végett.

– Kérjük, hogy ha légúti megbetegedésre utaló tünetei vannak, telefonon jelezze felénk és a további teendőket megbeszéljük.

A rendelőben alapvető követelmény a higiénia, ezen felül is, a váróban is lehetőséget biztosítunk a kézfertőtlenítésre, illetve ezt a helyiséget is naponta többször fertőtlenítjük.
A páciensek között minimum 15 perces szellőztetési és fertőtlenítési időt hagyunk, ezzel is megakadályozva a vírus terjedését.
Emellett az előírt védőfelszerelésben várjuk pácienseinket.

A védőruha alatt azonban ugyanaz a kedvesség lakozik, ne ijedjenek meg ?

Továbbra is szeretettel várjuk:
Az Art of Smile Professzionális Fogszabályozás, Gyermekfogászat, Implantológia csapata
? +36 30 885 4673

Rendelői felkészülés

A rendelőben alapvető követelmény a higiénia, fogorvos és asszisztens, dentálhigiénikus kollégáink kesztyűben és maszkban, steril műszerekkel dolgoznak. A szellőztetés a rendelés elején és minden páciens után megtörténik. Ezzel is igyekszünk friss levegőt biztosítani, mivel jelenlegi tudomásunk szerint a friss légcsere nem kedvez a koronavírus terjedésének.

Recepció, váró fertőtlenítése

Emellett a váróban is lehetőséget biztosítunk a kézfertőtlenítésre, illetve ezt a helyiséget is naponta többször fertőtlenítjük. A recepción lehetőség van a készpénz mellett bankkártyás fizetésre is, amivel kiváltható a készpénz átadás-átvétel. A terminált rendszeresen fertőtlenítjük.

  ***

Kedves Pácienseink!

A koronavírussal kapcsolatos kormányrendelet értelmében, pácienseink és munkatársaink egészségének védelmében azt a döntést hoztuk, hogy a mai naptól ÁTMENETILEG SZÜNETELTETJÜK A RENDELÉST.

Erről a folyamatban lévő kezelésen lévő pácienseinket telefonon külön is értesítjük.

Hogyan maradhatunk kapcsolatban?

Telefonon továbbra is elérhetőek leszünk!
? +36 30 885 4673

Mivel tudjuk, hogy sokan gondolkoznak fogszabályozás kezelésen, ezért erre a kezelés típusra ELŐZETES ÉRDEKLŐDÉSEKET szívesen fogadunk és a felmerülő kérdésekre is készséggel válaszolunk.

Online továbbra is elérhetőek leszünk, mert továbbra is szeretnénk megosztani a kezelésekkel kapcsolatos gondolatainkat és munkánk eredményeit.
Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

Dr. Kis-Márton Huba és az Art of Smile csapata
? +36 30 885 4673

***

 

Az Art of Smile Professzionális Fogszabályozás, Gyermekfogászat, Implantológia csapata

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.