fbpx
Oldal kiválasztása

Rendelői fogfehérítés fogkő eltávolítással, fogszabályozás után is

Mit tehetünk, ha természetes fogszínünk sárgás, szürkés, sötétebb az áhítottnál?

Jó hírünk van, ugyanis van megoldás.

A szép fogsor kifehérítésének legegyszerűbb módszere a rendelői fogfehérítés!

Milyen eljárást választhat, ha fehérebb fogakra vágyik, de nem szeretné lecsiszoltatni ép fogait, nincs ideje egynél többször a fogorvosához látogatni, és a költségeket is minimalizálni szeretné?

A modern fogfehérítési eljárások hatékonyak, és a fehérítő gél hatóanyag-koncentrációjának szigorú szabályozása révén kíméletesek is. Fájdalomtól, a fogak károsodásától nem kell tartania, a kezelést követően azonnal élvezheti új, ragyogó mosolyát!
A fogfehérítést a lehető legtisztább állapotú fogakon végezhetjük el. Ezért a rendelői fogfehérítés előtt ultrahangos fogkő eltávolítást végzünk polírozással együtt.

Káros-e a rendelői fogfehérítés?

A fogfehérítő anyag laboratóriumban és sokszázezer páciensen tesztelt, megbízható anyag.
Nem károsítja a fogat és nem roncsolja a zománcot!

Mikor javasoljuk a fogfehérítést?

Az eljárás nem alkalmas fogpótlások (pl. koronák, hidak, tömések) fehérítésére, ezért azt javasoljuk, hogy a frontfogakon lévő koronák, héjak, hidak cseréje előtt érdemes a fogakat kifehéríteni. Ezt követően a fehérebb fogakhoz tudjuk igazítani a fogpótlások színét is.

Amennyiben fogszabályozás történik, a fogszabályozó eltávolítása után 30 nappal érdemes legkorábban elvégezni, hogy a fogszabályozás miatt esetlegesen érzékeny fogíny begyógyuljon.

A rendelői fogfehérítés időtartama

A rendelői fogfehérítés ára tartalmazza az ultrahangos fogkő eltávolítást és a polírozást. A fogkő mennyiségétől, a fogíny állapotától függően a kezelésekre összesen kb. 90 percet érdemes számolni.

Alkalomra, esküvőre készül? Fontos infók a fogfehérítésről:

Amennyiben kiemelt alkalomra van szükség a fogfehérítésre, érdemes néhány hónappal előtte bejelentkezni kezelésre. Egyrészt így biztosan tudunk időpontot adni, másrészt a kezelést követően néhány hétig még világosodhat a fogak színe, ezért ne hagyjuk az utolsó pillanatra!

Tudnivalók a rendelői fogfehérítésről:

A kezelés után fellépő érzékenység, esetleg fájdalom, a kezelés természetes velejárója, és néhány óra alatt teljesen megszűnik.
Fogfehérítés után néhány napig kerülendő az erősen színezett ételek, italok fogyasztása.
A fogfehérítés eredménye nem jósolható meg, és egyénenként jelentősen eltérő lehet! Általánosságban elmondható, hogy a színes ételek (paradicsomos ételek pl. ) és italok (kávé, tea, vörösbor) fogyasztása és a dohányzás jobban elszínezi a fogakat és a fogfehérítéssel látványosabb eredményt érhetünk el. 

Ízelítő munkáinkból:

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.
12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.
Amennyiben professzionális kezelésen gondolkodik, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.