fbpx
Oldal kiválasztása

Foghúzás fogszabályozás miatt

Fogszabályozás konzultáción, gyerek vagy felnőtt esetében is felmerül a kérdés, illetve aggodalom, hogy a szabályos harapás, szép mosoly elérése érdekében szükség lehet-e foghúzásra?

Az alábbi cikkben ezt a kérdéskört járjuk körbe:

A régi fogszabályozó iskola elgondolása alapján sokkal többször távolítottak el fogat, legtöbbször azzal az indokkal, hogy nincs elég hely a fogíven. Ennek következményeként terjedt el szélesebb körben, a leendő páciensek között is a foghúzástól való félelem. Ennek következményeként néha az állcsontok szűkek, főként a gyerekkori helytelen fogeltávolítás és fogszabályozás következményeként.

Manapság, a modern fogszabályozás is azt az elvet követi, hogy ha kinőtt a maradó fog és egészséges, akkor lehetőség szerint tartsuk meg azt.

Az Art of Smile rendelőjében is ezt az elvet tartjuk szem előtt. Minden esetben röntgenfelvételen elemezzük az arcot, a fogakat és az állcsontokat. Arra törekszünk, hogy csak a legindokoltabb esetben kerüljön sor foghúzásra, és az semmilyen módon ne befolyásolja negatív módon az arcesztétikát.

Valamint lágy erőkkel történő fogszabályozást, szükség esetén állcsont tágítást alkalmazunk, mivel a széles, megfelelő ívű állcsont, az azon lévő szabályos fogak hozzájárulnak az arc esztétikájának megalkotásához.

Előtte-utána képeinken is ezt a törekvésünket igyekszünk megvalósítani.

 

Felnőttek fogszabályozásának képei – előtte-utána:

Fogszabályozó szakorvosok:

Dr. Visnyai Krisztina

„Folyamatosan próbálom tudásomat up-to-date tartani, hogy pácienseimnek a lehető legjobb ellátást nyújthassam. Gyermekek és felnőttek kezelésével foglalkozom. Célom, hogy páciensemmel együttműködve alkossuk meg számára a szebb és szabályosabb mosolyt.”

A doktornőről bővebben… 

Dr. Kis-Márton Huba

„Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk.”

A doktor úrról bővebben… 

Még több előtte-utána kép a fogszabályozásról!

Röntgenfelvétel – Minden egy helyen

A fogszabályozás tervezéséhez elengedhetetlen digitális panoráma röntgenfelvétel és teleröntgen is rendelkezésre áll rendelőnkben! Így egy helyen, várakozás nélkül elkészíthetjük a szükséges felvételeket.

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.
Fogszabályozásban 12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.
Amennyiben professzionális fogszabályozáson gondolkodik, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.