fbpx
Oldal kiválasztása

Dr. Elek Annamária

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Tanulmányok:

2006 – Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Kar
2013 – Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Fogszabályozás szakvizsga

Szakterület:

Fogszabályozás, Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések, Cariológia /fogszuvasodás megelőzése, kezelése/, Endodontia /gyökérkezelés/, Prevenció, Esztétika) Gyermekfogászat, Fogpótlástan

Beszélt nyelvek: angol, német, francia, román

Hobby:

Kisgyermekes anyuka vagyok:)

2006-ban szereztem diplomámat a több évtizedes múlttal és nemzetközi hírnévvel rendelkező Marosvásárhelyi Orvosi Egyetemen. Büszkén vállalom az iskola hitvallását, miszerint, az orvosnak mindenekelőtt embernek kell lennie és csak hivatása iránti kellő szenvedéllyel lehet igazán sikeres munkájában.

2013-ban sikersen letettem a fogszabályzói szakvizsgám a Semelweis Egytemen. Rendszeresen veszek részt szakmai fórumokon, továbbképzéseken, ahol elsajátítom a legújabb technológiákat. Az Art of Smile fogászati rendelőhöz való elköteleződésem előtt, több budapesti rendelőben gyarapítottam tudásomat és széleskörű tapasztalatot szereztem kisgyermekkortól-időskorig terjedő fogászati kórképekben.

Leginkább az esztétikai kezelésekre specializálódtam: esztétikus tömések, fémmentes betétek, cirkon koronák készítésére, azaz a tökéletes mosolytervezésre.
Elsődleges célkitűzésem, hogy fájdalommentes kezeléseimmel elnyerjem pácienseim bizalmát és ezáltal a komplex kezelési folyamatokat nehézségek nélkül közösen végig vigyük. Fontosnak tartom, hogy pácienseimet mindig nyugodt, kellemes légkörben fogadjam, a kezelésekről, azok menetéről részletes tájékoztatást adjak. Mindig hangsúlyozom, hogy a fogászatban a legfontosabb a megelőzés és egy-egy rövidebb kontrollvizsgálatnak, kisebb beavatkozásnak a végeredményét hosszú távon lehet élvezni, míg ennek hiánya sajnos csak fájdalmas, költségesebb, hosszantartóbb és sokszor fogpótló áldozatot is követel.

Törekszem arra, hogy csakis kiváló munkát adjak ki kezeim közül, így garantálva pácienseimnek, hogy elégedetten és mosolyogva távozzanak a rendelőből.
Remélem, Önt is mihamarabb köszönthetem Pácienseim körében, addig is, ha bármilyen fogászattal kapcsolatos kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!
Köszönöm, hogy megtisztelt érdeklődésével!

Kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal:

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.