fbpx
Oldal kiválasztása

Torlódott fogak kezelése fogszabályozással – felnőtt és gyermek

Bizonyos esetekben az állcsont íve nem nyújt elegendő helyet a maradó fogaknak, ezért azok egymásra torlódnak.

A torlódott fogazat érdemes megvizsgáltatni: egyrészt esztétikai, másrészt funkcionális szempontból korrigálásra szorulhat.

Mikor érdemes a torlódott fogazatot kezelni?

Fogváltáskor érdemes megvizsgáltatni a gyermek fogait, ilyenkor a legkönnyebben alakítható az állcsont és a fogak helyzete. Ezen kívül, felnőttkorban is kezelünk egymásra torlódott fogakat.

Gyermekek torlódott fogainak kezelése fogszabályozással – eseteink:

Még több gyermek és tinédzser fogszabályozás eset…

Felnőttkorban rögzített fogszabályozással és kiegészítő szájsebészeti kezelésekkel is megfelelő helyet alakíthatunk ki a fogak számára, az ideális harapás és állcsont pozíció érdekében.

Felnőttek torlódott fogainak kezelése fogszabályozással – eseteink:

Még több felnőtt fogszabályozás eset

Ha Önnek vagy gyermekének hasonlóan torlódott a fogazata, szeretettel várjuk rendelőnkben egy vizsgálatra.

Fogszabályozó szakorvosok:

Dr. Visnyai Krisztina

„Folyamatosan próbálom tudásomat up-to-date tartani, hogy pácienseimnek a lehető legjobb ellátást nyújthassam. Gyermekek és felnőttek kezelésével foglalkozom. Célom, hogy páciensemmel együttműködve alkossuk meg számára a szebb és szabályosabb mosolyt.”

A doktornőről bővebben… 

Dr. Kis-Márton Huba

„Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk.”

A doktor úrról bővebben… 

Röntgenfelvétel – Minden egy helyen

A fogszabályozás tervezéséhez elengedhetetlen digitális panoráma röntgenfelvétel és teleröntgen is rendelkezésre áll rendelőnkben! Így egy helyen, várakozás nélkül elkészíthetjük a felvételeket.

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.  

Bővebb felvilágosításért, kérjük, látogasson el egy személyes konzultációra rendelőnkbe, ahol kollégáink felmérik az Ön fogainak állapotát és személyre szabva készítik el Önnek a megvalósítható kezelési terveket, a minőségi anyagok és árak ismeretében, hogy Ön nyugodtan átgondolva tudja kiválasztani azt a megoldást, amely az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő.

Gyermekek és felnőttek fogszabályozásában 12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.

Amennyiben szeretné megvizsgáltatni gyermeke vagy saját fogait, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.