fbpx
Oldal kiválasztása

Fémkerámia korona és híd – bevált megoldás új technikával és új köntösben

Rendelőnkben fémkerámia koronát, hidat is készítünk – mely évtizedekig egyeduralkodó volt hazai és nemzetközi viszonylatban is.

Ma már – az új technológiáknak köszönhetően – kisebb arányban készítünk, de kétségtelen előnyei miatt még egy darabig nem fog kikopni a fogpótlások közül.

Az alábbi cikkben a fémkerámia korona előnyeit járjuk körül:

 1. Kedvező ár/érték arány: a fémkerámiából készült fogpótlás a legkevésbé terheli meg a pénztárcát, és jó alternatíva a régi, alászuvasodott koronák vagy híd cseréjére. A legrosszabb döntés ugyanis, ha semmit nem tesz régi fogpótlásával, és az utat enged a fog belseje felé a káros baktériumoknak, veszélyeztetve a fog épségét. A foghúzás után pedig már csak híd, még hosszabb híd vagy fogbeültetés jöhet szóba!
 2. Esztétikus: ma már a fémkerámia fogpótlás színe is lehet olyan, mint a meglévő fogaké. Felejtse a csempeszerű, fényes hatást!
 3. Modern technológiával történik az előkészítés: a régi fémkerámia koronák egy idő után elkezdték irritálni az ínyt, ami begyulladt és a korona és a fogíny találkozásánál szürke ínyszél alakult ki. Ma már vállas előkészítést alkalmazunk, aminek a lényege, hogy az íny helyett a fogra támaszkodik a korona, így elkerüljük az évek múlva kialakuló csúnya hatást.
 4. Jó alternatíva a régi fémkerámia korona cseréjére: ha évek óta nem ellenőriztette fogpótlását, most érdemes. A régi elálló szélek, lepattant pótlás darabok amellett, hogy nem esztétikusak, már nem is tudják ellátni a feladatukat, nem védik a fogat. Az új fémkerámia korona pontosan kell, hogy illeszkedjen a fogra, így sokáig elkerülheti a foghúzást!
 5. Tartós, stabil, strapabíró: A fémkerámia pótlásnak a váza fém, a felszíne kerámia. A fémvázat évtizedek óta alkalmazzuk a fogorvoslásban, jó technológiával készítve sokáig biztonsággal haraphat elkészült koronáin.

Régi, fémkerámia korona cseréjekor is felmerülhet megoldásként a fémkerámia korona.

  Fémkerámia korona érdekli?

   

  A fenti szempontokat figyelembe véve, a mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.

  Bővebb felvilágosításért kérjük, látogasson el egy személyes konzultációra rendelőnkbe, ahol kollégáink felmérik az Ön fogainak állapotát és személyre szabva készítik el Önnek a megvalósítható kezelési terveket, a minőségi anyagok és árak ismeretében, hogy Ön nyugodtan átgondolva tudja kiválasztani azt, amely az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő.

  Kérdése van? 

  Kérdését szeretné írásban feltenni?

  A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Footer logo

  2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.