fbpx
Oldal kiválasztása

Felnőtt fogszabályozás

Felnőttként sem kell lemondanunk a szabályos mosolyról. Sokan a gyermekkori fogszabályozás és a fogak visszavándorlása után felnőttkorban vágnak neki ismét a fogszabályozásnak. Ma már szerencsére nem tabutéma vagy kínos a fogszabályozó viselése felnőttkorban sem!

A régi, csúnya fogszabályozókat felejtsük el, ma már ezeknél sokkal esztétikusabb megoldások léteznek, akár fém, akár porcelán bracketeket választunk. Sőt, léteznek eszközök arra is, hogy kevésbé feltűnő vagy akár láthatatlan legyen a fogszabályozó. Ha szeret biztosra menni: az eredmény lehet akár digitálisan előre megtervezhető is.

Hány éves korig javasolt a fogszabályozás?

A fogszabályozás nincs korhoz kötve. Fiatal felnőttől kezdve 55+-os pácienseink is vannak. Kortól függetlenül, a fogak és az íny vizsgálatát mindig szem előtt tartjuk. Például ínygyulladás vagy fogágybetegség esetén először annak a kezelését javasoljuk. Gyermekkorban a legkönnyebb a fogak mozgatása. De később sem lehetetlen, erre a sok-sok esetbemutatás a bizonyíték!

 

Felnőttek fogszabályozásának képei – előtte-utána:

Milyen eltérések esetén érdemes felnőttként fogszabályozásra vállalkozni?

A mai modern fogszabályozókkal gyakorlatilag bármilyen eltérést képesek vagyunk kezelni.

Ilyenek például:

Milyen típusú fogszabályozó készülékek léteznek a felnőttek számára?

Felnőttként rögzített vagy kivehető, úgynevezett aligner készülékek közül választhatunk. Ezt elsősorban a harapási eltérés határolja be, a de a konzultáción átbeszéljük a megoldási lehetőségeket! Rögzített fogszabályozók közül az önligírozó fém vagy porcelán fogszabályozókat választhatjuk.

Lehetőség van a Damon Insignia Custom made 3D fogszabályozó választására is, melynek segítségével előre lemodellezhető a végeredmény.
Ha teljesen láthatatlan fogszabályozót szeretne, az amerikai Invisalign lehet jó választás, melynek kivehető, átlátszó sínjével szintén bármilyen eltérést orvosolhatunk. 

Fogszabályozó szakorvosok:

Dr. Visnyai Krisztina

„Folyamatosan próbálom tudásomat up-to-date tartani, hogy pácienseimnek a lehető legjobb ellátást nyújthassam. Gyermekek és felnőttek kezelésével foglalkozom. Célom, hogy páciensemmel együttműködve alkossuk meg számára a szebb és szabályosabb mosolyt.”

A doktornőről bővebben… 

Dr. Kis-Márton Huba

„Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk.”

A doktor úrról bővebben… 

Még több előtte-utána kép a fogszabályozásról!

Röntgenfelvétel – Minden egy helyen

A fogszabályozás tervezéséhez elengedhetetlen digitális panoráma röntgenfelvétel és teleröntgen is rendelkezésre áll rendelőnkben! Így egy helyen, várakozás nélkül elkészíthetjük a szükséges felvételeket.

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.
Fogszabályozásban 12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.
Amennyiben professzionális fogszabályozáson gondolkodik, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.