fbpx
Oldal kiválasztása

Vélemények

Szívből ajánlom őket! Kiváló csapat! ☺️
Dobos Kyra

Profi, kedves csapat. A recepcióstól egészen az orvosig! 
Havas Szonja

Kedves, professzionális hely! Csak ajánlani tudom. 
Behek Luca

Professzionális fogászat, kiváló, páciens orientált csapat!!!
Dr. Kis-Márton Huba a legjobb a szakmában!!!
Profizmusa, szakértelme, szakmai elhivatottsága példaértékű, mindemellett rendkívül kedves, empatikus és emberközpontú.
Ezúton is szeretném megköszönni doktor úrnak és csapatának a lelkiismeretes munkát, odafigyelést és a felém irányuló türelmet.
Minden alkalommal azt érzem/éreztem, hogy jó kezekben vagyok.
Pannika, a doktor úr asszisztense pedig egy CSODA, aki mindig a lelki támaszom a kezelések alatt.

Budapesten a legjobbak!!!

Sebők Györgyi

Fogkőleszedésre érkeztem. A rendelő barátságos és tiszta. Segítőkészek a dolgozók. Az igénybe vett szolgáltatás tökéletes lett, Panni remek munkát végzett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki profi, gyors és tökéletes szolgáltatást keres.
Nánássy Viktor

Kis-Márton Huba doktorúr és Komondi Panni Dentálhigénikust tiszta szívből ajánlom, profi szakemberek és nagyon barátságosak. A lehető legjobb rendelő, ahol a recepciós, Bátor is profi! 
Nagy-Ádám Györgyi

Rengeteg fogászatot jártam be életem folyamán, de amit itt kaptam, az, az összeset lesöpri a polcról!
Kedves személyzet, kiváló orvosok, csodaszép rendelő, perfect lokáció, és mindezek mellett, muszáj kiemelnem Pannit, akihez már legalább 3 éve járok fogkőleszedésre, és minden alkalommal 110%-os munkát végez ő is (ha nem több!!!), az orvosok mellett :)))
Csak ajánlani tudom ezt a rendelőt!

Szabó Zsolt Dániel

Nagyon kedves és segítőkész csapat ! Köszönöm a precíz és profi munkát mint a Doktor úrnak és az asszisztenseknek is !! Véleményem szerint a legjobb helyre mentem a fogszabályzást illetően, a rendelőt úgy ajánlották, és most én is tényleg csak ajánlani tudom ezt a fogászatot!

László Dávid

Életem legjobb döntése volt, hogy őket választottam. Mindig féltem a fogorvosoktól, de nekik sikerült teljesen elmulasztaniuk ezt a szorongásom. Profik voltak végig és segítőkészek. Csodálatos mosolyt varázsoltak nekem, kicsit sajnáltam is a fogszabályzás végén, hogy nem fogunk olyan gyakran találkozni. Hálás köszönet értetek 💕

Farkas Boglárka

Best in town. 5*
Everyone at the clinic is super nice and professional, I always feel safe& looked after, you could not wish for better dentists/orthodontists.

A legjobb a városban. 5*
A klinikán mindenki szuper kedves és profi, mindig biztonságban érzem magam és gondoskodnak rólam, nem is kívánhatnék jobb fogorvost/fogszabályzó orvost.

Eszter Szathmári

Kedves Panni és a többiek is nagyon kedvesek, gyorsak segítőkészek és türelmesek. Kifogástalan szolgáltatás.

Kömüves Balázs

Napokban szedte le Kis-Márton Huba doktorúr fogszabályzómat, melyet hozzáértésének, precizitásának hála 1 év alatt gyönyörű eredménnyel, sikerrel vészeltem át. Nagyon sok orvosnál jártam előtte, és mindig valamilyen kudarccal zárult. Ahogy megérkeztem az Art of Smile csapatához, egyből éreztem, hogy most vagyok jó helyen. Mindenki nagyon felkészült, nagyon kedves és segítőkész. Orsi, aki mindig segített időpont foglalásnál, illetve fogkőleszedésnél, Pannika mosolyával, kedvességével, szaktudásával mindig megnyugtatott minden alkalommal, illetve Huba doktorúrról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Egyszóval köszönöm szépen a munkátokat, nagyon hálás vagyok.????Csak ajánlani tudom, legjobb fogászat egész Magyarországon ! ??

Bói Nándor

Dr Elek Annamária doktornőt szívből ajánlom mindenkinek. Sok éven át elhanyagoltam a fogaimat rossz fogorvosi tapasztalataimból fakadó félelmem miatt , míg egyik barátnőm ajánlásával felkerestem a doktornőt. Gyökérkezelés , húzás , tömés mellett fogászati hídam is készült. A doktornő szaktudása , empátiája és kedvessége is kimemelkedő. A mellette dolgozó asszisztens hölgy szintén kedves, segítőkész. Nagyon elégedett vagyok!

Mező Adrienn (Facebook)

Köszönöm a kedves és humoros konzultációt. Kisbabámmal érkeztem és nagyon korrektek voltak velünk. Emberségből és szakmailag is ajánlom Őket! ??.

Éliás Barbara (Google)

Az emberek félnek fogorvoshoz menni főleg először, de ha jó fogorvost választanak akkor ez megváltozik. Esztétikus, modern felszerelésű tiszta rendelő. Kedves, hozzá értő, nagyon kedves csapat dolgozik itt. Bátran ajánlom mindenkinek. Az ár/érték arány is nagyon jó.

Binda Szabolcs (Google)

Tiszta, szép rendelő, ahol figyelmes és szakértő doktorok és asszisztensek dolgoznak! Bátran ajánlom mindenkinek! ?

Takács Anikó (Google)

Lelkiismeretes, precíz munkát végeznek. Maga a rendelő visszafogott, letisztult. Ár érték arány teljesen jó. Legjobb fogászati rendelő Budapesten. Maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ????

Onon Tsogtsaikhan (Google)

Dr. Kis-Márton Huba a legnagyobb odafigyelés mellett látta el a kislányunk fogát. Első alkalom volt a fogorvosnál, nem állítom, hogy sírás nélkül ment, de maximális kedvesség és határozottság mellett gyorsan lezajlott. Reggel észrevettük a pici lyukat, este már fogadtak is és volt, nincs. Köszönjük!

Szeőke Kata (Facebook)

Jobb fogászatot álmomban sem találnék. ?
Nincs többé félelem csak rendezett, egészséges fogak!!!?
Az orvosok és az asszisztensek tudása kifogástalan. ??Egy nagyon jó csapat alakult, akik tényleg a páciensért vannak.?
Lehet óriási nagy hiányérzetem lesz, ha a kezelés végrére érek, de egy hónapot se bántam meg!!
Tiszta szívemből ajánlom az Art of Smile csapatát!!!?

Stikel Barbara (Facebook)

Csak ajánlani tudom az Art of Smile csapatát! Egy évek óta húzódó, több fogorvos által el nem vállalt, bonyolult beavatkozást végeztek (volt itt minden: extra fájdalomcsillapítás, bölcsességfog húzás, másik fog darabokra törése, állkapocs faragás, varrás), de a profi beavatkozásnak köszönhetően 1, azaz egy !!! fájdalomcsillapítóval mindez már csak a múlté. A heg beforrt, a probléma megoldódott. Még egyszer, köszönet az egész teamnek! Kár, hogy gyerekként nem itt kezdtem…  További hasonló élményben részesült pácienst kívánok! 

Fekete János Gyula (Facebook)

Végre egy fogászat, ahol nem féltem! Köszönöm az Art of Smile csapatának a profi kezelést. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Bernáth Mónika (Facebook)

A legszuperebb fogászati rendelő!Szuperek az orvosok,az asszisztensek,az ellátás magas színvonalú!:)

Lőrinc Kitti (Facebook)

Ezúton szeretném megköszönni a kiváló szakértelmet valamint az intelligens humorbonbonokkal teletűzdelt kezeléseket, melyek gondoskodtak a jó kedélyről.
Úgy gondolom a képek magukért beszélnek.

Vilcsek Zsolt (Facebook)

Köszönjük az igazán meghatározó első élményt, mely kisfiam (6 éves) számára igen pozitív volt. Veronika

A fogorvosválasztás olyan mint a párválasztás, van egy csomó elvárásod: Legyen figyelmes, kedves, humoros, hallgasson végig, bánjon veled úgy mint egy hímes tojással, és ami nagyon fontos: hősiesen tolerálja a hisztit! A fogorvosom ezek alapján megtaláltam, megéri 600km-t utazni miatta

Paulovics Andrea (Facebook)

Ha ide eljössz, soha nem akarsz majd más fogorvost keresni!

Nagy Veronika (Facebook)

Köszönetemet és maximális elégedettségemet szeretném ez úton is kifejezni. Professzionalizmus köszön vissza mindenhonnan, ami az „Art of Smile” nevével függ össze. A rendelő kialakítása, felszereltsége, a honlap, a szolgáltatások, az időpontfoglalás és ami a legfontosabb, a fantasztikus orvosok. Köszönet Dr. Elek Annamária és Dr. Kis-Márton Huba, a törődésért, az odafigyelésért és a szuper megoldásokért!!! Szívből ajánlom Mindenkinek, akinek fogorvosra szüksége van !

Szente-Orbán Judit (Facebook)

Nagyon kedves, türelmes és segítőkész Csapatnak hála, már csak megszokás miatt félek a fogorvostól. KÖSZÖNÖM!

Halmágyi László (Facebook)

Végre nem félve megyek a fogorvoshoz. Gáspár Gabriella (Facebook)

Kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal:

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.