fbpx
Oldal kiválasztása

Damon Insignia custom made 3D fogszabályozás

Minden előnye megvan, mint egy Önre szabott ruhának  

Fogszabályozáson gondolkodik, de szeretné előre látni a kezelés lehetséges végeredményét? Bizonytalan abban, hogy belevágjon? Szeretne még nagyobb törődést és rálátást a kezelés folyamatára? 

A megoldás a Damon Insignia 3D fogszabályozásban rejlik. A hagyományos fém vagy porcelán brackettes kinézet mögött a XXI. század legmodernebb technológiái és legpontosabb tervezése rejlik: személyre szabott, egyedül páciensünkre gyártott brackettek és 3D folyamattervezés. 

A custom made Insignia fogszabályozás előnyei: 

  • Egyénre szabott, egyedileg gyártott, csak az Ön fogaira készült
  • A teljes folyamat előre megtervezett
  • Az elkészült virtuális tervet személyesen átbeszéljük Páciensünkkel
  • Motivációt ad, mivel megmutatja a kiindulási és a lehetséges végeredményt is
  • Segítségével páciensünket még inkább be tudjuk vonni a kezelésbe, érzi a törődést, azt, hogy részese a kezelésének – ez nem több kezelési alkalmat jelent, hanem nagyobb tudatosságot páciensünk számára is 

Még több előtte-utána kép a fogszabályozásról!

 

Az Insignia 3D fogszabályozás jelentése és folyamata

Ugyanolyan előnyökkel rendelkezik, mint egy Önre szabott, egyénileg kiválasztott és gondosan Önre tervezett ruha:

  1. Custom made, azaz egyénre szabott gyártású, nem egy szortimentből választják ki az Ön fogazati eltéréséhez leginkább passzoló brackettet
  2. A digitális vagy szilikon lenyomatvételt követően az adatok a páciens röntgenfelvételeivel együtt felkerülnek a gyártó tervezőprogramjába
  3. A kapott információkat digitalizálják, erre készül egy virtuális kezelési terv, melyet visszaküldenek a fogszabályozó fogorvosnak, aki eldönti, hogy a személyes vizsgálaton tapasztaltaknak megfelelő-e a terv
  4. A jóváhagyott virtuális terv alapján legyártják a fogszabályozót
  5. Megtervezik a brackettek (tappancsok) helyét a teljes folyamatra

Milyen fogazati, harapási eltérésekre alkalmazható a 3D Insignia fogszabályozó?

Ellentétben a kivehető fogszabályozó készülékekkel, a 3D fogszabályozót bármilyen típusú eltérés esetén alkalmazhatjuk. Segítségével a teljes kezelési folyamat lemodellezhető.

Gyorsabb, mint a hagyományos fogszabályozás?

Mivel a fogszabályozás során a csontállományt és a fogakat mozgatjuk, arra törekedve, hogy az elért végeredmény tartós legyen, ezért az idő tényezőn a virtuális lemodellezés nem tud gyorsítani. De kiküszöbölhetők a hagyományos fogszabályozási technika hibái, így hatékonyabbá válik a kezelés Ellenben az eltelt idő – az előre tervezés miatt – motiváltan, a végeredmény tudatában telik.

Röntgenfelvétel – Minden egy helyen

A fogszabályozás tervezéséhez elengedhetetlen digitális panoráma röntgenfelvétel és teleröntgen is rendelkezésre áll rendelőnkben! Így egy helyen, várakozás nélkül elkészíthetjük az Ön felvételeit.

 

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.

Szeretné, hogy fogszabályozása tervezetten teljék, hogy Ön nyugodtan töltse a kezelési időt?

Szeretettel várjuk rendelőnkben, az alábbi űrlapon felveheti velünk a kapcsolatot!

 

Kérdése van?

 

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.