fbpx
Oldal kiválasztása

Fogászati állapotfelmérés Budán

 Gyermekeink fogainak helyes fejlődése, a helyes szájápolás korai elsajátítása, majd maradó fogaink egészségének megőrzése olyan feladat, amit minél előbb tanulunk meg, annál jobb – de sohasem késő elkezdeni!

A fogászati ellenőrzéseket érdemes – az egyéb egészségmegőrző szűrések mellett – beiktatni az életünkbe. Ne hagyja, hogy a félelem meggátolja abban, hogy ellenőriztesse fogai állapotát!

A fogorvos felkeresése nem szégyellnivaló, hanem egészségtudatos gondolkodásra vall! Ha egy évnél régebben járt fogorvosnál, érdemes részt vennie fogászati állapotfelmérésen.

Fogászati állapotfelmérés – teljes körű vizsgálat

Rendelőnkben az állapotfelmérés során a fogorvos átvizsgálja minden egyes fogát, valamint a fogínyt és feljegyzi a szükséges teendőket. A még pontosabb diagnózishoz digitális panoráma röntgenfelvételt készítünk, ami segít abban, hogy a fogak és az íny szabad szemmel nem látható részét is feltérképezzük, az esetleges gyulladást vagy egyéb eltéréseket felfedezzük. Az állapotfelmérés fájdalommentes! Önnek lehetősége van arra, hogy megismerje rendelőnket és a fogorvost, felteheti a felmerülő kérdéseit és leküzdheti szorongását.

Az állapotfelmérésen készült kezelési tervet elküldjük Önnek, amin az esetlegesen javasolt kezelések szerepelnek, azok díjával együtt. Ezáltal lehetősége van arra, hogy előre tervezhessen a fogászati beavatkozásokkal is.

Rendelőnkben szimpatikus és magas szakmai színvonalon dolgozó, empatikus fogorvosokkal találkozik. Nálunk általános fogászat, gyermek-és felnőtt fogszabályozás, szájsebészet és gyermekfogászat is működik. Amennyiben a kezelések több szakterületet igényelnek, a fogorvos kollégák konzíliumon, együttműködve alakítják ki a személyre szabott kezelési tervet.

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelőt álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.

Szeretettel várjuk a II. kerület, Margit krt. 58. szám alatt, a 4-6-os villamos Mechwart téri megállójától egy perc sétára, az Art of Smile rendelőben!

Amennyiben szeretné megvizsgáltatni saját vagy gyermeke fogait, szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdése van? 

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.