fbpx
Oldal kiválasztása

Dr. Kis-Márton Huba

Vezető fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Tanulmányok:

2006 – Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Kar
2011 – Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Fogszabályozás szakvizsga
2017-től Magyarországon elsőként lettem a FACE (Functional And Cosmetic Excellence) csoport tagja.

Szakterület:

Gyermek és felnőtt fogszabályozás, Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések, Cariológia /fogszuvasodás megelőzése, kezelése/, Prevenció, Esztétika),, Gnatológia (állkapocsízület és az állkapocs mozgásproblémáinak kezelése). Szükség esetén gyermekek általános fogászati ellátását is vállalom.

Tagságok:

– európai és amerikai fogszabályozó társaságok ( EOS, AAO, WFO )
– Functional And Cosmetic Excellence csoport ( FACE )
– a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság alapító tagja

Beszélt nyelvek: angol, német, román, jelenleg hollandul tanulok

Hobby:

Értéket alkotni munkámban, ezen kívül szívesen utazom, ismerkedem más országok nyelvével, kultúrájával, szeretek olvasni, színházba járni, a családommal lenni.

Kiemelt figyelmet fordítok a fogászati problémák megelőzésére, pácienseim fogainak egészségének hosszú távú megőrzésére, hogy minél tovább elkerülhessük a komplikáltabb, költségesebb beavatkozásokat. 2011-től gyermek és felnőtt fogszabályozásra specializálódtam, de rendelőnkben szükség esetén gyermekek általános fogászati ellátását is vállalom. Tagja és rendszeres résztvevője vagyok az európai és az amerikai fogszabályozó társaságoknak és kongresszusainak.

Fontosnak tartom, hogy pácienseimnek mindig személyre szabva nyújtsak segítséget fogászati panaszaik megoldásában, mosolyuk megalkotásában. Folyamatosan veszek részt szakmai továbbképzéseken, ahol tudásomat naprakészen tartva sajátítom el az új technológiákat, hogy a hozzám fordulók minél inkább élvezhessék a fogászati fejlődés új irányvonalát, amely nagy hangsúlyt fektet a félelem és fájdalommentes kezelésekre.

Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a  pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk. A kezelési folyamat akkor ér véget, amikor pácienseim szorongás nélkül, magabiztosan, felszabadultan mosolyognak, és együtt örülünk a végeredménynek, amely hozzásegíti őket egy egészséges, kiegyensúlyozott élethez.

Remélem, Önt is mihamarabb köszönthetem Pácienseim körében, addig is, ha bármilyen fogászattal kapcsolatos kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Köszönöm, hogy megtisztelt érdeklődésével!

Üdvözlettel: Dr. Kis-Márton Huba

Kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal:

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.