fbpx
Oldal kiválasztása

Impresszum

Kedves Látogató!

Köszöntjük az Art of Smile fogászati klinika honlapján.

Rendelőnk a II. kerület preferált részén, a Margit krt. 58. szám alatt található, amely tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Fogászatunkon a legújabb felszerelésekkel, nyugodt, kellemes környezetben várjuk pácienseinket, hogy a kezelések félelem és szorongásmentesen menjenek végbe.

Az egészséges és gyönyörű fogsorra vágyók kívánságait figyelembe véve, orvosaink gondos odafigyeléssel, mindig személyre szabottan alakítják ki a kezelési terveket.

Kiemelt figyelmet fordítunk a közvetlen, egymás közötti, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat kialakítására, mindent megtéve annak érdekében, hogy Önök a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

Fontos számunkra, hogy elérjük a fogászatunkra látogatóknál, hogy bátran merjék vállalni az általunk szükségesnek vélt beavatkozásokat, illetve egészségük megőrzése érdekében, az alkalmankénti kontrollvizsgálatokon való megjelenést még abban az esetben is, ha éppen nincsenek aktuális panaszaik, hiszen tudjuk, hogy a megelőzés minden szempontból kifizetődőbb. Célunk, hogy igényes környezetben, magas szakmai tudással, kiváló minőségi ellátásban részesítsük vendégeinket.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 30 885 4763

Email-cím: info@artofsmile.hu

Az oldal tulajdonosa és felelős szerkesztője:

Art Of Smile Fogszabályozó Kft.

Telephely, postacím: 1027 Budapest, Margit körút 58 – II. em. 4.

Az oldalt készítette: IMEX Global Kft – Qmm.hu

Az oldal tárhely és domain szolgáltatója: 3 in 1 Hosting Bt

 

A weboldal tartalma a Art Of Smile Fogszabályozó Kft. szellemi terméke.
Annak bárminemű felhasználása csak a Art Of Smile Fogszabáylozó Kft. hozzájárulásával lehetséges.

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.