fbpx
Oldal kiválasztása

Folyamatban lévő fogszabályozás koronavírus idején – lehetséges panaszok és megoldásuk

Szeretettel várjuk érdeklődésüket, bejelentkezésüket rendelőnkbe: 

 

Írjon nekünk vagy hívjon telefonon: +36 30 885 4673

2020-as információk:

A fogszabályozás a hosszú távú beavatkozás és a később realizálódó eredmény miatt lelkileg mindig nagyobb erőfeszítést igényel. Azonban a koronavírus járvány miatt, 2020. március közepe óta nehezebb még nehezebb helyzetbe kerültek azok, akik rögzített fogszabályozó készüléket viselnek.

A tisztifőorvos ugyanis betiltotta a nem sürgős fogászati beavatkozásokat, és az engedélyezettek között nem szerepel a fogszabályozás. Emiatt gyermekek és felnőttek ezrei, köztük sok-sok páciensünk került kellemetlen helyzetbe. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy összeszedtük a leggyakrabban előforduló kellemetlenségeket és a megoldási lehetőségeket.

1.

Első és legfontosabb, hogy meglévő pácienseink, akiknek fogszabályozó készüléke van, probléma esetén hívjon minket a +36 30 885 4673 telefonszámon. Biztosan vagyunk abban, hogy más szakorvos kolléga is biztosítja a telefonos konzultáció lehetőségét, tehát első körben érdemes azt az orvost felkeresni, aki felhelyezte a készüléket. Ő a legtájékozottabb az adott kezelést, készülék típusát és az egyéb egyéni tényezők tekintetében.

Az alábbiakban átvesszük a fájdalmat vagy kellemetlenséget okozó panaszokat és lehetséges megoldásaikat is:

2.

Friss felhelyezés – szokatlan a szituáció: A felhelyezett fogszabályozót időbe telik megszokni. A jelenlegi vírushelyzetben ráadásul stresszesebbek vagyunk / lehetünk, kisebb kellemetlenséget is fájdalomnak élhetünk meg. Ha úgy érzi, hogy fáj, túlságosan szorít, feszít a készülék, biztos ami biztos, jelezze kezelőorvosának!

3.

Leesett bracket vagy tubus: Viasz segítségével rögzítse a leesett eszközt. Ha nincs viasza vagy elfogyott, keresse kezelőorvosát!

4.

Szúr, nyom: Ha kiáll és szúr az eszköz egy része, telefonáljon, egyeztetünk, és valószínűleg lehetősége lesz levágni azt.

5.

Elveszett valami: Kérjük telefonáljon és igyekszünk segíteni. A lényeg, hogy ne ijedjen meg ?

6.

Ha valami eltört: Bizonyos esetekben lehetőség van arra, hogy otthon található eszközökkel orvosoljuk a problémát. De ebben az esetben is arra biztatjuk, hogy telefonáljon, hogy Huba doktor segíthessen!

Lényeges infó, hogy attól, hogy a kormányrendelet miatt nem kezelhetünk, pácienseinket nem hagytuk magukra! Kérjük, hogy meglévő pácienseink panasz esetén telefonáljanak!

Gyermek vagy felnőtt fogszabályozás iránti érdeklődét is szívesen fogadunk, a kérdésekre telefonon válaszolunk, és a konzultációt a vírushelyzet elmúltára időzíthetjük.

Telefonos ügyeletünk: +36 30 885 4673

 

Fogszabályozó szakorvos:

Dr. Kis-Márton Huba

 

„Célom, hogy elérjem egy-egy fogászati kezelés során, hogy a pácienseim teljes őszinteséggel forduljanak hozzám, mert tökéletes fogsoruk megalkotásában kölcsönös bizalmon alapuló csapatmunkára van szükség. Tudásom legjavából kínálok különböző megoldásokat, tiszteletben tartva páciensem igényeit, kéréseit, idejét, hiszen a gyönyörű fogsorra vonatkozó tervek megvalósításhoz ketten kellünk.”

A doktor úrról bővebben…

 

 

Koronavírussal kapcsolatos intézkedéseink:

A koronavírus terjedését rendelőnkben is szeretnénk megakadályozni. Ezért a WHO és az ÁNTSZ által előírt biztonsági előírásokat betartjuk, ezen felül is rendszeresen fertőtlenítjük a várót és a rendelőt. Az alábbi cikkben összeszedtük a vírus elleni intézkedéseinket és kéréseinket pácienseink felé: 

Koronavírus elleni intézkedések az Art of Smile Fogászati Rendelőben…

A mai rohanó, tömeggyártó világban olyan rendelő megalapítását álmodtuk meg, ahol a páciens nem a sokadiknak érzi magát, hanem az elsőnek.  

Gyermekek és felnőttek fogszabályozásában 12 éves tapasztalatunk, high-tech eszközeink és kedves hozzáállásunk segíti munkánkat.

Kérdése van?

Kérdését szeretné írásban feltenni?

A gyors kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.