fbpx
Oldal kiválasztása

Dr. Nagy-Tamás Emőke

Fogorvos

Tanulmányok:

Eredetileg fogtechnika szakra jártam az egyetemen, de úgy éreztem, hogy a fogászat azon része, ahol páciensekkel lehet foglalkozni közelebb áll hozzám, ezért az első év után felvételiztem a fogorvosi egyetemre, amelyet végül sikerélménnyel és munkára motiváltan fejeztem be.

Szakterület:

Koronák, Fogsorok, Inlay, Onlay, Konzerváló fogászat, fogmegtartó kezelések, Cariológia (fogszuvasodás megelőzése, kezelése), Endodontia (gyökérkezelés), Prevenció, Gyermekfogászat

Beszélt nyelvek:

angol, román

Hobby:

Olvasás, spinning, koncertek, főzés, új ételeket kipróbálni, új helyeken.

Fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán szereztem 2016-ban. Nagy hatást gyakorolt rám gyerekkori fogorvosom, akinél megtiszteltetés volt a nyári gyakorlataimat letöltenem. Nagyon sokat tanultam tőle, nem csak a szakmával kapcsolatban, hanem arról is, hogy hogyan kell bánni az emberekkel. Ha sikerül csak megközelítenem szakmailag és emberileg az Ő szintjét, már boldog leszek. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos szakmai fejlődésre és tudom, hogy az Art of Smile magasan képzett csapatában minden lehetőséget megkapok erre. Fontos számomra, hogy megtaláljam azt a közeget a munkában, ahol otthon érzem magam, kényelmesen a munkatársak közt, ahova nyugodt szívvel megyek minden nap, mintha csak haza mennék. Szeretem az embereket, könnyen találom meg a közös hangot velük, így emberközpontú és empatikus ellátásban részesülnek, a kezeléseim jó hangulatban, nyugodt körülmények között telnek. Legfőbb célom, hogy minden páciens a számára legideálisabb kezelésben részesüljön és bizalommal térjenek vissza rendeléseimre. Maximálisan elvárom magamtól, hogy minden páciensem megkapja tőlem, a számára szükséges időt és figyelmet, tökéletes fogorvosi és fogtechnikai munkát követően egészséges és gyönyörű fogsorral távozzanak. Ezen túlmenőleg fontosnak tartom, hogy kellemes, szorongásmentes emlékekkel gazdagodjanak és a fogászati kezelés céljára koncentráljanak, ne az odavezető útra. Elköteleztem magam, hogy munkám során felhívjam az emberek figyelmét a tudomány mai álláspontjára, miszerint a fogbetegségek befolyásolják bizonyos szerveink, szervrendszerünk egészségét. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre, nagyon fontosnak tartom, hogy fogsorunk megfelelően ápolt legyen, mert ez nem csak megszépít minket, hanem önbizalmat, egy szebb, mosolygós élet lehetőségét rejti magában.

Bármikor, bárkinek szívesen adok tanácsot fogazatát illetően, mert számomra hatalmas elismerés, ha munkámmal hozzájárulhatok pácienseim elvárásaihoz, fogászati problémáik megoldáshoz, gyönyörű fogsoruk megalkotásához.  

Köszönöm, hogy megtisztelt érdeklődésével!

Üdvözlettel: Dr. Nagy-Tamás Emőke

Footer logo

2018. Minden jog fenntartva. Art of Smile Kft.